Afdelingsbijeenkomst: Woensdagavond 8 januari

In het Rode Kruis gebouw te Nieuwegein

Lid of geen lid; kom gerust eens vrijblijvend langs

Onze afdelingsbijeenkomst is in het Rode Kruis gebouw te Nieuwegein

Het gebouw voor onze afdelingsbijeenkomst

Iedere tweede woensdag van de maand houden wij onze afdelingsbijeenkomst in Nieuwegein. Maar met uitzondering van de vakantiemaanden juli en augustus. Want dan genieten we van de zon. En dat is prettiger dan in een warm zaaltje vertoeven.

Deze maand staat naast onze traditionele ronde tafel discussie ook een mooie lezing op de agenda. De inhoud van die lezing is hier te vinden. Halverwege wordt dit onderbroken door een kwartiertje drinkpauze. Daarvoor gaan we naar de bar op de benedenverdieping van het pand. Deze ronde tafel discussie laat alle aanwezigen aan het woord komen. Over waar iedereen in de radio hobby mee bezig is en waar tegenaan wordt gelopen. Hierdoor ontstaat een levendige, maar ook effectieve uitwisseling van kennis en vaardigheden. En daar waar mogelijk zal niet geschroomd worden het een en ander te demonstreren. We willen namelijk graag van elkaar leren.

Waar is die afdelingsbijeenkomst ?

Deze bijeenkomsten worden gehouden in het Rode Kruis gebouw aan de Constructieweg 6, 3433 NN, Nieuwegein (Zuid). Dit is op het industrieterrein tegenover het Schippersinternaat. Voor onze minder valide bezoekers is er ook een trap-lift aanwezig. Ons gebouw is in geval van nood telefonisch bereikbaar op 030-6067799. Aanvang van de bijeenkomsten is 20.00 uur. De zaal is echter al om 19.30 uur beschikbaar voor een goed onderling gesprek. Of om het een en ander op te stellen om tijdens de bijeenkomst te laten zien.