Kom in contact met onze afdeling

Alle manieren om contact te leggen met onze afdeling

Maak contact!

Zoekt U contact met ons? Dan kan dat aan de hand van de informatie op deze pagina! Wij staan u graag te woord. En wij proberen om al uw vragen te beantwoorden. Immers, wij zijn uw aanspreekpunt van de VERON voor Nieuwegein en omstreken. Domme vragen bestaan niet. En vragen staat vrij. Vandaar dat niet geschoten altijd mis is. Met andere woorden, wij horen graag van u. En wij helpen u zo snel mogelijk verder. Dus kunt u niet langskomen met uw vragen op onze maandelijkse bijeenkomsten? En is inmelden met vragen op onze ronde ook geen optie? Dan kunt u hieronder vinden hoe u ons op andere manieren kunt bereiken.

Gebruik ons contactformulier

  Lees onze disclaimer.

   

  Of e-mail ons direct

  Op onze bestuurspagina staan de e-mail adressen van alle bestuursleden. En ook van onze ondersteunende functionarissen te vinden. Echter, wilt u het secretariaat van onze afdeling e-mailen? Dan kunt u daarvoor het beste ons a29@veron.nl adres gebruiken.

   

  Maar we zijn ook per post bereikbaar

  Heeft u brieven, kaarten en andere poststukken voor onze VERON afdeling? Dan kunt u ze opsturen naar ons secretariaat. En onze secretaris zal er dan zorg voor dragen dat het op de juiste plaats terecht komt. Deze stukken worden dan zo snel mogelijk in behandeling genomen. Hiervoor is het postadres:…

  Secretariaat VERON afdeling A29
  p/a Bert Kruyswijk
  Raedeckerplantsoen 19
  3431 BX  Nieuwegein

   

  En ons gironummer staat open voor donaties

  Wij willen graag ook nog even melden dat donaties en andere vrijwillige bijdragen van harte welkom zijn. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld excursies verzorgen. Maar het ook inzetten om technische sprekers op onze bijeenkomsten uit te nodigen. Of als afdeling boeken aanschaffen. En abonnementen op bladen nemen. Dit alles om kosteloos uit te lenen aan onze leden. Vandaar dat uw financiële steun zeer op prijs wordt gesteld. Hiervoor kunt u gironummer 1850576 t.n.v. “VERON afdeling Nieuwegein” gebruiken. Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw steun.

   

  Lees onze privacy policy over hoe wij met uw persoonlijke gegevens om gaan.