Contact gezocht met onze afdeling?

Contact gezocht met onze afdeling?Zoekt U contact met ons? Dan kan dat aan de hand van de informatie op deze pagina! Wij staan u graag te woord om al uw vragen proberen te beantwoorden. Niet voor niets zijn uw lokale aanspreekpunt van de VERON voor Nieuwegein en omstreken. Domme vragen bestaan niet. En vragen staat vrij. Vandaar dat niet geschoten altijd mis is. Zodoende horen wij graag van u, en helpen u zo snel mogelijk verder. Dus kunt u niet langskomen op onze maandelijkse bijeenkomsten of inmelden op onze ronde om uw vragen te stellen? Dan kunt u hieronder vinden hoe u ons op andere manieren kunt bereiken.

Gebruik ons contactformulier

Lees onze disclaimer.

 

Contact per e-mail

Op onze bestuurspagina zijn de individuele e-mail adressen van alle bestuursleden en ondersteunende functionarissen te vinden. Echter, wilt u het secretariaat van onze afdeling liever direct e-mailen? Dan kunt u daarvoor het beste ons a29@veron.nl adres gebruiken.

 

Contact per post

Alle brieven, kaarten en andere poststukken voor onze VERON afdeling kunt u opsturen naar ons secretariaat. Onze secretaris zal er dan zorg voor dragen dat het gestuurde op de juiste plaats terecht komt. Deze stukken worden dan zo snel mogelijk in behandeling genomen. Hiervoor is het postadres:…

Secretariaat VERON afdeling A29
p/a Bert Kruyswijk
Raedeckerplantsoen 19
3431 BX  Nieuwegein

 

Contact per giro

Wij willen graag ook nog even melden dat donaties en andere vrijwillige bijdragen van harte welkom zijn. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld excursies verzorgen. Maar ook technische sprekers op onze bijeenkomsten uitnodigen. Of als afdeling boeken aanschaffen en abonnementen op bladen nemen. Dit alles om uit te lenen aan onze leden. Uw financiële steun wordt dus zeer op prijs gesteld. Hiervoor kunt u gironummer 1850576 t.n.v. “VERON afdeling Nieuwegein” gebruiken. Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw steun.

 

Lees onze privacy policy over hoe wij met uw persoonlijke gegevens om gaan.