Contact gezocht met onze afdeling?

Contact gezocht met onze afdeling?U zoekt contact met ons? Dat kan. Wij staan u graag te woord om al uw vragen proberen te beantwoorden. Wij zijn niet voor niets uw lokale aanspreekpunt van de VERON voor Nieuwegein en omstreken. Domme vragen bestaan niet. Vragen staat vrij. Niet geschoten is altijd mis. Wij horen graag van u, en helpen u graag verder. Dus kunt u niet langskomen op onze maandelijkse bijeenkomsten of inmelden op onze ronde om uw vragen te stellen, dan kunt u hieronder vinden hoe u dan wel in contact met ons kunt komen.

Gebruik ons contactformulier

Lees onze disclaimer.

 

Contact per e-mail

Op onze bestuurspagina zijn de individuele e-mail adressen van alle bestuursleden en ondersteunende functionarissen te vinden. Echter wilt u het secretariaat van onze afdeling e-mailen, dan kunt u het beste a29@veron.nl gebruiken.

 

Contact per post

Alle brieven, kaarten en andere poststukken voor onze VERON afdeling kunt u opsturen naar ons secretariaat. Onze secretaris zal er dan zorg voor dragen dat het gestuurde op de juiste plaats terecht komt en wordt behandeld. Het postadres is:

Secretariaat VERON afdeling A29
p/a Bert Kruyswijk
Raedeckerplantsoen 19
3431 BX  Nieuwegein

 

Contact per giro

Rest ons nog te melden dat we voor donaties en andere vrijwillige bijdragen als afdeling Nieuwegein een gironummer ter beschikking hebben. Uw financiële steun wordt zeer op prijs gesteld. Gelieve hiervoor gironummer 1850576 t.n.v. “VERON afdeling Nieuwegein” te gebruiken. Bij voorbaat onze hartelijke dank.

 

Lees onze privacy policy.