Bijeenkomsten in Nieuwegein

Afdeling Nieuwegein van de VERON houdt haar bijeenkomsten iedere tweede woensdag van de maand. Uitzonderingen op deze regel zijn de maanden juli en augustus, want dan vieren we vakantie, en zijn er dus geen bijeenkomsten. Houd onze agenda dus in de gaten. Dan weet u niet alleen zeker wanneer de volgende bijeenkomst is, maar ook wanneer er iets bijzonders over die bijeenkomst te melden is. Bijvoorbeeld wanneer er een lezing of iets anders speciaals gaat plaatsvinden.

Waar in Nieuwegein?

Onze bijeenkomsten worden gehouden in De Partner, Nedereindseweg 401/A, 3437 PL Nieuwegein. Dit is op/nabij de hoek van de Batauweg en de Nedereindseweg.

Aanvang van de bijeenkomsten is 20.00 uur. De zaal is echter al om 19.30 uur beschikbaar voor een goed onderling gesprek of om het een en ander op te stellen om tijdens de bijeenkomst te laten zien. En halverwege onze bijeenkomst maken we altijd even een kwartiertje vrij voor koffie, thee of wat fris aan de bar, op de begane grond in het gebouw.

Herinnering nodig?

jaSoms is een eenvoudig en beknopt kattebelletje goud waard. Onze privé-agenda’s zijn al zo overvol. Wij sturen dan ook een aantal dagen voor iedere bijeenkomst nog even een herinnering e-mailtje aan een ieder die dat op prijs stelt. Wilt u daar ook kosteloos en vrijblijvend gebruik van maken? Meld u dan aan voor onze e-mail service.