Bijeenkomsten in Nieuwegein

Bijeenkomsten in NieuwegeinAfdeling Nieuwegein van de VERON houdt haar bijeenkomsten iedere tweede woensdag van de maand. Uitzonderingen op deze regel zijn de maanden juli en augustus, want dan vieren we vakantie, en zijn er dus geen bijeenkomsten. Hou onze agenda dus in de gaten. Dan weet u niet alleen zeker wanneer de volgende bijeenkomst is, maar ook wanneer er iets bijzonders over die bijeenkomst te melden is. Bijvoorbeeld wanneer er een lezing of iets anders speciaals gaat plaatsvinden.

Waar in Nieuwegein?

Onze bijeenkomsten worden gehouden in het Rode Kruis gebouw aan de Constructieweg 6, 3433 NN, Nieuwegein (Zuid). Dit is op het industrieterrein tegenover het Schippersinternaat. Rechtsboven op deze pagina is een foto van het pand te zien. (Klik hier voor een uitvergroting) Rechts naast de conifeer is de ingang (met bel voor de laatkomers) en onze zaal is na binnenkomst de wenteltrap omhoog en dan de eerste deur rechts. Het is dus de zaal rechts boven op de foto. Voor onze minder valide bezoekers is er ook een trap-lift aanwezig. De zaal is in geval van nood telefonisch bereikbaar op 030-6067799.

Aanvang van de bijeenkomsten is 20.00 uur. De zaal is echter al om 19.30 uur beschikbaar voor een goed onderling gesprek of om het een en ander op te stellen om tijdens de bijeenkomst te laten zien. En halverwege onze bijeenkomst maken we altijd even een kwartiertje vrij voor koffie, thee of wat fris aan de bar, op de begane grond in het gebouw.

Herinnering nodig?

jaSoms is een eenvoudig en beknopt kattebelletje goud waard. Onze privé-agenda’s zijn al zo overvol. Wij sturen dan ook een aantal dagen voor iedere bijeenkomst nog even een herinnering e-mailtje aan een ieder die dat op prijs stelt. Wilt u daar ook kosteloos en vrijblijvend gebruik van maken? Meld u dan aan voor onze e-mail service.