Lezing over SOTA (Summits on the Air) op 12 juni in Nieuwegein

Lezing over SOTA (Summits on the Air) op 12 juni in NieuwegeinSOTA (Summits on the Air) is het combineren van de radio-hobby met het al navigerend wandelen in de bergen. Hierbij wordt uitsluitend draagbare apparatuur gebruikt met specifieke eisen. Hans PA3FYG heeft zo in 10 jaar tijd al op meer dan 750 bergtoppen in 20 landen zijn radiohobby beoefend. Hij staat met de mode SSB (Single SideBand) in de top 5 van de wereldranglijst.

Woensdagavond 12 juni geeft Hans in een lezing uitleg over de regels, zijn avonturen onderweg en wat er zo leuk aan SOTA is. Vrij toegang voor VERON leden en niet-leden. Zaal open vanaf 19:30. Aanvang lezing 20:00.

Lezing over SOTA (Summits on the Air) op 12 juni in Nieuwegein Ons clublokaal is het Rode Kruis gebouw aan de Constructieweg 6, 3433 NN, Nieuwegein (Zuid). Dit is op het industrieterrein tegenover het Schippersinternaat. Er is een kantine aanwezig om in de pauze thee, koffie of fris te kopen.

Wil je alvast wat meer informatie over SOTA lezen? Kijk dan eens op deze Engelse Summits on the Air website. Of op de VERON hoofdsite. En op deze website zie je welke SOTA activiteiten er op dit moment aan de gang zijn. Wil je meepraten over SOTA dan is deze Facebook groep wellicht de moeite waard.

Rest ons nog hieronder alvast een sfeerimpressie te geven van wat verschillende SOTA expedities. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Vandaar ook dat Hans tijdens zijn lezing over SOTA gebruik zal maken van een beamer om zijn woorden kracht bij te zetten.

Lezing over SOTA (Summits on the Air) op 12 juni in Nieuwegein Lezing over SOTA (Summits on the Air) op 12 juni in Nieuwegein