Eigen pagina’s van Hams binnen onze afdeling

“Hams” is een internationaal gebruikte benaming voor radioamateurs. Door op een van de roepletters in onderstaande lijst te klikken, kunt u meer informatie over de persoon achter de roepletters krijgen. Lang niet alle Hams binnen onze afdeling hebben zo’n pagina. Maar er komen wel steeds meer Hams en dus ook pagina’s bij. Eventueel zijn ook oudere NL-nummers of roepletters via deze pagina te herleiden.

Wat zie ik wel/niet?

Wat u te zien krijgt is sterk afhankelijk van wat ons lid in kwestie wil laten zien. Dus soms niet erg veel meer dan de roepletters en zijn of haar voornaam. Echter ook wel eens meer zoals hoe met de persoon in contact te komen, doorverwijzing naar eigen websites en meer. Bijvoorbeeld inclusief foto’s van de eigen hobbyruimte en antenne opstelling. Of met verwijzingen naar websites waar ons lid ook u op wil attenderen.

Privacy?

Privacy van onze Hams is en blijft gewaarborgtHet staat al onze leden vrij om zoveel mogelijk, of juist zo min mogelijk informatie met u te delen. Dus wees niet boos wanneer u niet alles kunt vinden wat u zou willen weten. Privacy is een groot goed, en daar houden wij ons strikt aan. Vandaar ook dat soms e-mail adressen niet direct dubbel-klik-baar zijn, omdat dat wellicht ongewenste mail kan geven. Ieder lid geeft zelf aan wat wel, en vooral wat niet op deze pagina’s leesbaar is.

Dat wil ik ook!

U hoeft geen internet HTML goeroe te zijn om als lid van onze afdeling één of meerdere eigen pagina’s te hebben. Wanneer u doorgeeft wat u graag op uw eigen pagina wilt zien, dan is dat voldoende. Sterker nog. het hoeft niet eens elektronisch. Een bierviltje met wat krabbels is al voldoende. Dus ook onze leden zonder eigen computer, zonder internet aansluiting en zonder eigen website kunnen zo toch een eigen home pagina op het wereldwijde web ingericht krijgen. Schroom ook niet met foto’s of ander materiaal te komen voor op uw eigen pagina. Ieder formaat is bruikbaar. We kunnen het probleemloos voor u inscannen en toonbaar maken. Kom maar op met alles wat u kunt bedenken.