Uitzendingen vanuit Nieuwegein door PI4NWG

Uitzendingen vanuit Nieuwegein door PI4NWGIedere vierde woensdag van de maand is onze afdelingszender PI4NWG in de lucht.
In de maanden juli en augustus is er ook een uitzending op de tweede woensdag van de maand. Omdat wij in juli en augustus geen bijeenkomst hebben.
Zie ook onze agenda voor de eerstvolgende uitzending. Uitzendingen vinden plaats in de 2 meterband vanuit Nieuwegein op de frequentie 145.425 MHz in smalband-FM.

Aanvang is om 20.30 uur lokale tijd. De actuele agenda van de komende bijeenkomst alsmede verdere bijzonderheden en nieuwtjes worden behandeld. Ook wordt er nog namens onze QSL manager doorgegeven voor wie er nog QSL-kaarten zijn binnengekomen. Voor en na het officiële deel van de uitzendingen kunt u zich inmelden voor deelname aan de ronde, de presentielijst of voor informatie en/of commentaar. Op verzoek kan uw verbinding altijd met een QSL-kaart worden bevestigd.

Herinnering nodig?

jaSoms is een eenvoudig en beknopt kattenbelletje goud waard. Onze privé-agenda’s zijn al zo overvol. Wij sturen dan ook een aantal dagen voor iedere bijeenkomst nog even een herinnering e-mailtje aan een ieder die dat op prijs stelt. Wilt u daar ook kosteloos en vrijblijvend gebruik van maken? Meld u dan aan voor onze e-mail service.

Zelf onder de roepletters PI4NWG werken

Het staat u trouwens vrij om ook onder de PI4NWG roepletters van onze afdeling te werken. Echter, dit dient u wel eerst aan te vragen bij onze PI4NWG toezichthouder. De roepletters mogen namelijk niet simultaan op verschillende banden en verschillende locaties gebruikt worden. En wij dienen wel bij te houden wanneer, waar en waarvoor onze roepletters gebruikt worden. Ondanks wat administratie, zien wij toch graag dat u hier gebruik van maakt. Zo kunnen wij gezamenlijk weer punten verzamelen in onze afdelingscompetities.