Wie helpt mij eraan of eraf?

Wie helpt mij eraan of eraf?Bent u nog op zoek naar een bepaald onderdeel, boek of apparaat? Of heeft u net uw shack opgeruimd en wilt u het overtollig materiaal kwijt? Dan kunt u op deze “Eraan Eraf” pagina uw spullen zonder advertentie kosten aanbieden. Echter, vergeet onze verenigingskas niet. Deze kan uw (vrijwillige) bijdrage altijd goed gebruiken.

U kunt uw advertentie insturen naar de redactie van deze website via het contactformulier. Via die weg staat uw aanbieding zeer snel op deze pagina. Trouwens, vergeet ook niet even melding te maken van verkochte of afgehaalde spullen. Dan wordt de advertentie weer snel verwijderd. Zodat u geen onnodige telefoontjes of mailtjes blijft krijgen.

Wellicht ten overvloede. Maar advertenties mogen ook over immateriële zaken gaan. Dus zoekt u informatie over een specifiek onderwerp. Of kunt u mensen helpen met bepaalde kennis of vaardigheden. Dan mag dat natuurlijk ook hieronder geadverteerd worden.

 


Kenwood RZ1 HF/VHF/UHF ontvanger/scanner

Ik heb hier nog een Kenwood RZ1 breedbandontvanger (voor in de auto bijvoorbeeld) liggen. Alle informatie over deze HF/VHF/UHF receiver/scanner is eenvoudig op internet te vinden. Bijvoorbeeld op deze website.

Het enige verschil met het origineel is dat deze 2 N-connectoren heeft.
Voor een redelijke prijs kan deze weg.

Voor informatie: Jef, NL7892
E-mail: voorzitter.a29@veron.nl

 


Sommerkamp, Kenwood en APC

Ik heb hier nog wat spullen staan die ik niet gebruik. En dus kwijt kan als er een redelijk bod tegenover staat. Het betreft:…

  • Sommerkamp (later Yaesu) FRG-7
  • Kenwood R1000
  • Kenwood R5000

Alles is werkend en in goede staat.

Daarnaast heb ik ook nog een powerbackup in de aanbieding:…

  • APC Back0UPS ES 700 (met nieuwe batterij)

Voor informatie: Jef, NL7892
E-mail: voorzitter.a29@veron.nl

 


Funk Netwerktester FA-NWT-01

Ter overname Funk Netwerktester FA-NWT-01 met extra meetkop BX151, documentatie en CD met programmatuur (Voeding 230Vac, seriële aansluiting op de PC). Ook wekend te zien….

Vraagprijs voor dit nuttige apparaat. Afhalen, slechts euro 80,–. Info 030-6037925 of email aan pa0wjg@veron.nl.

 


Zelfbouw voltmeter

Het resultaat van het experiment zelfbouw voltmeter is nu ter overname tegen elk aannemelijk bod.

Tel.: 030-6037925 of E-mail Wim via pa0wjg@veron.nl

 


Systron/Donner puls generator 110B

Aangeboden een Systron/Donner puls generator 110B. Met instelbare flanken, van blok tot driehoek. Mooi meetinstrument voor de liefhebber. 30 euro.

Voor informatie: Piet, PA3EAD
E-mail: p.vastenhout@hetnet.nl

 


 

Storno CQM 6000

Te koop aangeboden; een Storno CQM 6000.

In de gebruiksaanwijzing van de Dares is een foto van dit apparaat te zien op de frontpagina. Ook is een Excel bestand te downloaden met de kanaalindeling.

De vraagprijs is 75 Euro.

Voor informatie e-mail Daan via pa1fmr@veron.nl