De Nieuwegeinse VERON afdeling (A29)

De Nieuwegeinse VERON afdeling (A29)Onze VERON afdeling Nieuwegein is opgericht in 1983. En op dit moment hebben wij ongeveer 80 leden. Maar wij staan gelukkig niet alleen. Wij zijn één van de 65 afdelingen van de VERON. En deze behartigt de belangen van ongeveer 8500 leden. Daarnaast is de VERON de Nederlandse sectie (in Regio I) van de “International Amateur Radio Union” (IARU).

De IARU organisatie is wereldomvattend. Het is een echte gemeenschap van radioamateurs. Hierbij zijn vrijwel alle landen aangesloten. En juist dit grensoverschrijdende is karakteristiek voor onze hobby. Hierdoor worden vriendschappen voor het leven gesloten.

Alle leden van de VERON ontvangen maandelijks “Electron”. Dit is het magazine voor de Nederlandse radioamateur. En daarnaast ontvangen alle leden van VERON Nieuwegein jaarlijks het HAMNews. Deze “convocatie” gebruikt onze secretaris om alle leden te informeren.

Meer informatie gezocht over uw lokale Nieuwegeinse VERON aanspreekpunt? Lees dan verder op een van onze volgende webpagina’s:…