PI4NWG ronde: We gaan weer naar een maandelijkse ronde

Helaas kunnen we door Corona niet  bij elkaar komen.
Maar de ronde van PI4NWG kan natuurlijk wel doorgaan.

De rondeleiders voor december 2021 is/zijn:

8     december       (Nog in overleg)
22   december        Tjeerd      PA3GNZ

De ronde van Nieuwegein met afdelingszender PI4NWG op 145.425 MHzNu we weer een GEEN maandelijkse bijeenkomst hebben, komt PI4NWG  in de lucht. De uitzending van PI4NWG vind woensdagavond plaats vanaf 20:30 uur op 145.425 MHz in de 2 meterband. (Volgens het bovenstaande schema)

Als de frequentie bezet is vóór aanvang van de ronde, kan de ronde leider besluiten om uit te wijken naar 145.400 MHz of 145.375 MHz. Dus luister even op de naast liggende kanalen, om ons op te zoeken, als je ons op 145. 425 MHz niets hoort.

Pre-corona bericht

(Iedere eerste woensdag van de maand is onze afdelingszender PI4NWG in de lucht voor onze ronde. Maar wel met uitzondering van de vakantiemaanden juli en augustus. Want dan zitten we liever in de tuin dan in de shack. De uitzendingen vinden plaats in de 2 meter band vanuit Nieuwegein of de directe omgeving. En wel op de frequentie 145,425 MHz in smalband-FM. Lid of geen lid; Stem af, luister mee en/of meld je in.)

De aanvang van de uitzending is om 20.30 uur lokale tijd. De actuele agenda van de komende afdelingsbijeenkomst alsmede verdere bijzonderheden en nieuwtjes worden behandeld. Ook wordt er nog namens onze QSL manager doorgegeven voor wie er nog QSL-kaarten zijn binnengekomen.

Voor en na het officiële deel van de uitzendingen kunt u zich altijd inmelden. Bijvoorbeeld voor deelname aan de ronde. Maar ook voor de presentielijst of voor informatie en/of opmerkingen. Een ontvangstrapportje wordt ook altijd op prijs gesteld. En op verzoek kan uw verbinding altijd met onze mooie QSL-kaart worden bevestigd. Het is gewoon een gezellig informeel samenzijn in de ether waarbij we de laatste radio nieuwtjes een weetjes met elkaar delen. Schroom dus niet om radio hobby gerelateerde zaken in de groep te gooien, zodat alle andere inmelders en luisteraars er hun voordeel mee kunnen doen.