PI75NWG ronde: Elke woensdagavond in februari 2021op 145.425 MHz

De ronde van Nieuwegein met afdelingszender PI4NWG op 145.425 MHzWekelijkse ronde

De maandelijkse bijeenkomsten van maart (en april) 2021 zullen vervallen.

Echter, zolang we geen maandelijkse bijeenkomst hebben, komt PI75NWG wekelijks in de lucht.
De uitzending van PI75NWG vindt plaats elke woensdagavond vanaf 20:30 uur op 145.425 MHz in de 2 meterband.

Als de frequentie bezet is vóór aanvang van de ronde, kan de ronde leider besluiten om uit te wijken naar 145.400 MHz. Dit was de laatste weken het geval. Dus fiets even de naast liggende kanalen af, om ons op te zoeken als je ons op 145. 425 MHz niet hoort.

De rondeleiders voor februari, maart en april zijn:

24 februari Tjeerd PA3GNZ

3 maart Rob PA1X
10 maart Tjeerd PA3GNZ        (Bijeenkomst in Rode Kruisgebouw vervalt)
17 maart Bernard PA3FZV
Geen uitzending                        i.v.m. de Online Huishoudelijke vergadering
31 maart Rob PA1X

7 april Bernard PA3FZV
14 april Tjeerd PA3GNZ           (Bijeenkomst in Rode Kruisgebouw vervalt)
21 april Rob PA1X
28 april Bernard PA3FZV

Pre-corona bericht

(Iedere eerste woensdag van de maand is onze afdelingszender PI75NWG in de lucht voor onze ronde. Maar wel met uitzondering van de vakantiemaanden juli en augustus. Want dan zitten we liever in de tuin dan in de shack. De uitzendingen vinden plaats in de 2 meter band vanuit Nieuwegein of de directe omgeving. En wel op de frequentie 145,425 MHz in smalband-FM. Lid of geen lid; Stem af, luister mee en/of meld je in.)

De aanvang van de uitzending is om 20.30 uur lokale tijd. De actuele agenda van de komende afdelingsbijeenkomst alsmede verdere bijzonderheden en nieuwtjes worden behandeld. Ook wordt er nog namens onze QSL manager doorgegeven voor wie er nog QSL-kaarten zijn binnengekomen.

Voor en na het officiële deel van de uitzendingen kunt u zich altijd inmelden. Bijvoorbeeld voor deelname aan de ronde. Maar ook voor de presentielijst of voor informatie en/of opmerkingen. Een ontvangstrapportje wordt ook altijd op prijs gesteld. En op verzoek kan uw verbinding altijd met onze mooie QSL-kaart worden bevestigd. Het is gewoon een gezellig informeel samenzijn in de ether waarbij we de laatste radio nieuwtjes een weetjes met elkaar delen. Schroom dus niet om radio hobby gerelateerde zaken in de groep te gooien, zodat alle andere inmelders en luisteraars er hun voordeel mee kunnen doen.