Bijeenkomsten en de ronde van PI4NWG

De bijeenkomsten vinden plaats in De Partner in Nieuwegein.
De ronde van Nieuwegein met afdelingszender PI4NWG op 145.425 MHz

De maandelijkse ronde van PI40NWG voor september wordt gehouden op: 27 september en wordt geleid door Bernard PA3FZV

Extra ronde van PI40NWG
Maar. . . luister ook op de tussenliggende woensdagavonden om 20:30 uur op 145,425 MHz.
Want het kan zomaar zijn dat één van de rondeleiders besluit om PI40NWG te activeren.
Meldt je dan gerust in. De aanwezigheid wordt zeker op prijs gesteld.

Lezing door Peter Damen PC7T op de maandelijkse bijeenkomst op 11 oktober 2023.
De titel van de lezing is ‘PCH en PIRA’, Peter zal ons vertellen over zijn werkzaamheden en ervaringen ons als radio-telegrafist op de Nedlloyd Wissekerk, waarop Peter gevaren heeft.
We komen bijeen in: De Partner, Nedereindseweg 401/A, 3437 PL Nieuwegein.
Aanvang 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur.

(PI40NWG wordt gebruikt tot en met  31-12-2023 vanwege het 40 jarig bestaan van de afdeling Nieuwegein van de VERON A29 )

 

Ronde van PI40NWG elke vierde woensdag van de maand

Iedere vierde woensdag van de maand is onze afdelingszender PI40NWG in de lucht voor onze ronde. De uitzendingen vinden plaats in de 2 meter band vanuit Nieuwegein of de directe omgeving. En wel op de frequentie 145,425 MHz in smalband-FM. Lid of geen lid; Stem af, luister mee en/of meld je in.)

De aanvang van de uitzending is om 20.30 uur lokale tijd. De actuele agenda van de komende afdelingsbijeenkomst alsmede verdere bijzonderheden en nieuwtjes worden behandeld. Ook wordt er nog namens onze QSL manager doorgegeven voor wie er nog QSL-kaarten zijn binnengekomen.

Voor en na het officiële deel van de uitzendingen kunt u zich altijd inmelden. Bijvoorbeeld voor deelname aan de ronde. Maar ook voor de presentielijst of voor informatie en/of opmerkingen. Een ontvangstrapportje wordt ook altijd op prijs gesteld. En op verzoek kan uw verbinding altijd met onze mooie QSL-kaart worden bevestigd. Het is gewoon een gezellig informeel samenzijn in de ether waarbij we de laatste radio nieuwtjes een weetjes met elkaar delen. Schroom dus niet om radio hobby gerelateerde zaken in de groep te gooien, zodat alle andere inmelders en luisteraars er hun voordeel mee kunnen doen.