Bijeenkomsten en de ronde van PI4NWG

De ronde van Nieuwegein met afdelingszender PI4NWG op 145.425 MHz

De maandelijkse ronde van PI4NWG voor juni wordt gehouden
op 26 juni en wordt geleid door Rob PA1X.
Op 145,425 MHz vanaf 20:30 uur lokale tijd.
Je aanwezigheid wordt zeker op prijs gesteld.

In juli en augustus hebben we twee maal per maand de ronde van PI4NWG. Op de tweede woensdagavond en op de vierde woensdagavond van de maand.
Op 145,425 MHz vanaf 20:30 uur lokale tijd.

Op 10 juli wordt de ronde geleid door Rob PE1CHL en
op 24 juli door Bernard PA3FZV.

In juli en augustus hebben we GEEN bijeenkomst.

Ronde van PI4NWG elke vierde woensdag van de maand

Iedere vierde woensdag van de maand is onze afdelingszender PI4NWG in de lucht voor onze ronde. De uitzendingen vinden plaats in de 2 meter band vanuit Nieuwegein of de directe omgeving. En wel op de frequentie 145,425 MHz in smalband-FM. Lid of geen lid; Stem af, luister mee en/of meld je in.)

De aanvang van de uitzending is om 20.30 uur lokale tijd. De actuele agenda van de komende afdelingsbijeenkomst alsmede verdere bijzonderheden en nieuwtjes worden behandeld. Ook wordt er nog namens onze QSL manager doorgegeven voor wie er nog QSL-kaarten zijn binnengekomen.

Voor en na het officiële deel van de uitzendingen kunt u zich altijd inmelden. Bijvoorbeeld voor deelname aan de ronde. Maar ook voor de presentielijst of voor informatie en/of opmerkingen. Een ontvangstrapportje wordt ook altijd op prijs gesteld. En op verzoek kan uw verbinding altijd met onze mooie QSL-kaart worden bevestigd. Het is gewoon een gezellig informeel samenzijn in de ether waarbij we de laatste radio nieuwtjes een weetjes met elkaar delen. Schroom dus niet om radio hobby gerelateerde zaken in de groep te gooien, zodat alle andere inmelders en luisteraars er hun voordeel mee kunnen doen.