Bijeenkomsten en de ronde van PI4NWG

De ronde van PI4NWG:De ronde van Nieuwegein met afdelingszender PI4NWG op 145.425 MHz

Maandelijkse ronde voor juli:
woensdag 27 juli met Tjeerd PA3GNZ

De eerste ronde voor augustus:
woensdag 10 augustus 2022 met Benard PA3FZV

De maandelijkse ronde voor augustus:
woensdag 24 augustus 2022 met Rob PE1CHL

De maandelijkse bijeenkomst van Veron afdeling Nieuwegein A29 vindt plaats op de tweede woensdag van de maand. Er is geen bijeenkomst in juli en augustus.

De maandelijkse uitzending van PI4NWG vind plaats op de vierde woensdagavond van de maand vanaf 20:30 uur op 145.425 MHz in de 2 meterband.

Als de frequentie bezet is vóór aanvang van de ronde, kan de ronde leider besluiten om uit te wijken naar 145,375 MHz. Dus luister dan even op die frequentie, als je ons op 145, 425 MHz niet hoort.

Ronde van PI4NWG elke vierde woensdag van de maand

Iedere vierde woensdag van de maand is onze afdelingszender PI4NWG in de lucht voor onze ronde. Maar wel met uitzondering van de vakantiemaanden juli en augustus. Want dan zitten we liever in de tuin dan in de shack. De uitzendingen vinden plaats in de 2 meter band vanuit Nieuwegein of de directe omgeving. En wel op de frequentie 145,425 MHz in smalband-FM. Lid of geen lid; Stem af, luister mee en/of meld je in.)

De aanvang van de uitzending is om 20.30 uur lokale tijd. De actuele agenda van de komende afdelingsbijeenkomst alsmede verdere bijzonderheden en nieuwtjes worden behandeld. Ook wordt er nog namens onze QSL manager doorgegeven voor wie er nog QSL-kaarten zijn binnengekomen.

Voor en na het officiële deel van de uitzendingen kunt u zich altijd inmelden. Bijvoorbeeld voor deelname aan de ronde. Maar ook voor de presentielijst of voor informatie en/of opmerkingen. Een ontvangstrapportje wordt ook altijd op prijs gesteld. En op verzoek kan uw verbinding altijd met onze mooie QSL-kaart worden bevestigd. Het is gewoon een gezellig informeel samenzijn in de ether waarbij we de laatste radio nieuwtjes een weetjes met elkaar delen. Schroom dus niet om radio hobby gerelateerde zaken in de groep te gooien, zodat alle andere inmelders en luisteraars er hun voordeel mee kunnen doen.