PI75NWG

Zelf onder PI75NWG werken? Dat kan!Als je dacht dat alleen de officiële Nieuwegeinse VERON rondes de speciale roepletters PI75NWG mochten gebruiken, dan heb je het mis. De roepletters waren in 2020/2021 door alle leden van VERON afdeling Nieuwegein inzetbaar. Maar wel alleen na aanvraag vooraf. Immers, zo’n bijzondere call mag niet tegelijkertijd door meer dan een persoon gebruikt worden. Deze mogelijkheid om zelf met PI75NWG werken is door vele leden van onze afdeling benut.

PI75NWG was in de lucht van 18 juli 2020 tot en met 18 juli 2021

Ervaringen tijdens het zelf onder PI75NWG werken?

Heb je leuke, verrassende of bijzondere ervaringen wanneer je onder PI75NWG werkt? Laat het ons dan even weten via het contactformulier. Goede kans dat het een berichtje op onze Nieuwegeinse afdelingssite waard is. Bijvoorbeeld wanneer je bijzondere DX werkt met de speciale afdelingsroepletters. Of wanneer je de roepletters voor een bijzondere mode of vanaf een opvallende locatie gebruikt.

En uiteraard zijn er ook speciale PI75NWG QSL kaarten te versturen. Vraag naar de mogelijkheden. Mede dankzij jullie inzet van de PI75NWG roepletters vierden we gezamenlijk het 75 jarig bestaan van de VERON.

Voor herhaling vatbaar

Het is duidelijk dat er vraag is naar deze speciale roepletters. Niet alleen onder onze leden, maar ook bij de jagers naar bijzondere calls. Met andere woorden, dit is absoluut voor herhaling vatbaar. Dus hou onze afdelingssite in de gaten voor meer van dit soort leuke activiteiten.