Speciale roepletters PI60NWG

PI60NWG: Afdelingsroepletters voor 2005

veron60In het jaar 1945 is de VERON opgericht. En dus was het in 2005 groot feest, want het was onze 60e verjaardag. Om dat te vieren is een speciaal VERON logo ontworpen (hiernaast te bewonderen). En ook zijn speciale roepletters gebruikt (die met PI60 beginnen om de 60 jaar te accentueren) om dit alles te vieren met verbindingen en bijbehorende QSL kaarten. Voor onze afdeling werd dat dus PI60NWG.

PI60NWG, onze speciale afdelingsroeplettersBinnen onze Nieuwegeinse afdeling hebben we de PI4NWG QSL kaart hergebruikt, en voorzien van een speciale sticker. Hieronder is deze sticker in actie te zien. De voorzijde van onze PI4NWG QSL kaart is gebleven zoals deze was en nog steeds is, maar alleen de achterzijde ziet er door de sticker wat anders uit.

Onze PI60NWG QSL kaart in detail

De achterkant van onze QSL kaart is net zo informatief als anders. Alleen de sticker valt op met de speciale roepletters. Hieronder ziet u wat we daarmee bedoelen. Deze kaart is nog ongebruikt. Wij hopen dat u zelf wel in het bezit bent van een echte gebruikte versie, want dat zijn verzamelstukken waar er niet veel van in omloop zijn.

pi60nwg