Nieuws van de ronde leiders van PI4NWG

Nieuws van de ronde leiders van PI4NWGHet zal niemand ontgaan zijn. Er waart een coronavirus rond. Dus we moeten nu zoveel mogelijk binnen blijven. Vandaar dat ook onze bijeenkomsten niet meer door kunnen/mogen gaan. En die situatie duurt zeker tot 1 juni. Dus lijkt het ons, de “ronde leiders van PI4NWG“, wel een leuk idee om vanaf nu iedere week even een ronde te doen.

Dit wordt dan niet een uitgebreide ronde. Maar meer een inmeldt rondje met onderling QSO.

We weten niet of hier veel behoefte aan is. Maar we willen het gewoon proberen.

We starten komende woensdag 25 maart om 20:30 u op 145.425 MHz. Mocht deze frequentie bezet zijn (wat de laatste paar keer het geval was) dan gaan we 25 kHz omhoog naar 145.450 MHz.

Dus luister de komende woensdagavonden naar PI4NWG. Of beter nog, meld jezelf ook even in. Dan weten we dat het goed met je gaat. En kunnen we elkaar een hart onder de riem steken in deze uitzonderlijke situatie.

Groeten van de ronde leiders,
Rob – PA1X, Tjeerd – PA3GNZ, Bernard – PA3FZV

 


 

Houdt de komende dagen/weken onze afdelingsagenda in de gaten. Dan sta je niet onverwacht voor dichte deuren. En weet je wanneer en waar wat te beleven valt. Immers, de actuele situatie veranderd van dag tot dag. Dus blijf op de hoogte en houdt ons op de hoogte…