Een herinnering per e-mail van onze afdeling?

Binnen onze afdeling sturen wij regelmatig e-mails rond aan alle leden en geïnteresseerden met het laatste nieuws. Dat kan een herinnering zijn van de aanstaande afdelingsuitzending of komende bijeenkomst. Maar ook andere zaken die betrekking op onze hobby hebben kunnen zo onder uw aandacht worden gebracht.

Gemiddeld geeft dit zo’n 2 a 3 e-mails per maand, dus wees niet bang dat we uw elektronische postbus vol proppen. U hoeft ook geen afdelingslid of VERON lid te zijn om deze e-mails te ontvangen. Een ieder met interesse is welkom zich hieronder op te geven. Het is ook mogelijk meer dan één e-mail adres op te geven. Beter in meervoud ontvangen, dan helemaal niets gezien.

En wenst u één of meerdere e-mail adressen af te melden van deze service, dan kan dat natuurlijk ook. Niets is zo veranderlijk dan e-mail adressen.

Aan- en afmelden van deze e-mail service

Ja, ik wil een herinnering per e-mailJa, ik wil deze 2 a 3 e-mails per maand graag ontvangen. Met een druk op de grote groene “JA” knop gaat u naar ons contact formulier. Geef via dat formulier door aan ons bestuur/secretariaat welke e-mail adressen u wilt aanmelden. U krijgt nog wel een bevestiging van deze aanmelding, maar dat kan enige dagen duren. Indien u daar geen bezwaar tegen heeft, zie we ook graag uw volle naam en eventuele roepletters in de e-mail tegemoet.

Nee, ik wil geen herinnering per e-mailNee, ik wil deze 2 a 3 e-mails per maand liever niet meer ontvangen. Met een druk op de grote oranje “NEE” knop gaat u naar ons contact formulier. Geef via dat formulier door aan ons bestuur/secretariaat welke e-mail adressen u wilt afmelden. U krijgt nog wel een bevestiging van deze afmelding, maar dat kan enige dagen duren. De e-mailing stopt in ieder geval per onmiddellijk.