Nieuwe HAMNews uitgave nu beschikbaar

De nieuwe HAMNews editie 2024 (<== Klik om de PDF te openen in een nieuw tabblad.) heeft het daglicht gezien. HAMNews is een uitgave van VERON afdeling Nieuwegein. Dit blad verschijnt jaarlijks als convocatie van de secretaris. Alle leden van onze afdeling A29 krijgen een exemplaar.

Wilt u als A29 lid liever een “elektronische versie” ontvangen? Geef dan uw e-mail adres door aan onze secretaris! Dat spaart ons weer postzegels. Immers, die postzegels zijn per 1 januari ook weer duurder geworden. En alle kleine beetjes helpen onze afdelingskas gezond te blijven.

Ons HAMNews bestaat al sinds 1984. Er zijn dus al heel wat exemplaren verschenen. Soms was het een dikke uitgave, soms ook een wat dunnere. En in de beginjaren zelfs vier exemplaren per jaar. Hoe dan ook, die oudere versies zijn gelukkig niet verloren gegaan. Ze kunnen nog eens nageslagen worden op onze HAMNews archief pagina. Want veel van de artikelen bevat informatie welke nog steeds toepasbaar is. Mocht iemand trouwens nog die paar ontbrekende exemplaren hebben, dan houden wij ons aanbevolen.

Daarnaast is onze speciale jubileum HAMNews ook echt een aanrader. Deze jubileum uitgave is ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van onze afdeling gemaakt. En daar zijn we best wel een beetje trots op. Leuk leesvoer voor de donkere dagen na kerst.