Zonne- en/of windenergie in Rijnenburg-Reijerscop?

Voor radioamateurs in de omgeving Rijnenburg-Reijerscop

Wijkbericht zonne-windenergie Rijnenburg-ReijerscopGemeente Utrecht heeft in april 2018 een wijkbericht uitgestuurd. Dit gaat over de eerste bijeenkomst zonne- en/of windenergie in Rijnenburg-Reijerscop. De kernvraag is hoe men grootschalige energieproductie met zonnepanelen en/of windmolens kan inpassen in het landschap en dat combineren met andere activiteiten in Rijnenburg-Reijerscop.

Wijkbericht zonne-windenergie Rijnenburg-ReijerscopDie andere activiteiten, daarbij denken wij radioamateurs natuurlijk gelijk aan onze mooie hobby. Vooral in hoeverre een dergelijk grootschalig energieproject wellicht radio-frequente (RF) storing kan gaan opleveren. Vandaar dat het goed is dat er door de gemeente openbare werkbijeenkomsten worden opgezet.

De eerste werkbijeenkomst is op donderdag 17 mei in “De Schalm” in De Meern. Tussen 16:00 en 21:00 is iedereen van harte welkom. Aanmelden niet nodig. Kost ook niets. Maar levert je wel informatie op.

Bekijk het wijkbericht via deze link. Wellicht dat je dan al wat eerste vragen te binnen schieten voor tijdens die werkbijeenkomst.