Gefeliciteerd Henk (PG7H)

Henk, gefeliciteerd met het behalen van F

Henk (PG7H) in MaroccoBij het laatste radio examen begin november 2016 slaagde ons afdelingslid Henk Kok in één keer voor het F-examen. (en zelfs ook voor het N-examen) In de tussentijd heeft hij de mooie call PG7H gekregen.

Op de bijeenkomst in januari 2017 zal hij vertellen over zijn eerste QSO dat hij maakte en dat nog wel met een heel bijzonder station.

Tijdens het examen in Nieuwegein was een delegatie van onze afdeling aanwezig. Dit doen we om de VERON te promoten. Maar natuurlijk ook om de (vaak wat zenuwachtige) examenkandidaten een hart onder de riem te steken. Des te leuker was het dat we nu bij het slagen van Henk waren. Komende examens in Nieuwegein is onze afdeling weer van de partij.

PD1VOS is lid geworden van onze afdeling

Dhr. H. Vos (PD1VOS) is nu lid van afdeling Nieuwegein

Dhr. H. Vos (PD1VOS) is nu lid van afdeling NieuwegeinHet Centraal Bureau van de VERON heeft onze secretaris op de hoogte gebracht van het feit dat Dhr. H. Vos met roepletters PD1VOS zich op 22 oktober 2015 heeft aangemeld als nieuw lid van onze Nieuwegeinse afdeling. Dhr. Vos is woonachtig in Culemborg.

Wij hopen dan ook dat we hem spoedig op een van onze bijeenkomsten persoonlijk mogen ontmoeten. Wellicht dat hij zich al even zal inmelden tijdens een van onze maandelijkse PI4NWG rondes.

Langs deze weg willen we je alvast van harte welkom heten binnen onze gezellige Nieuwegeinse VERON afdeling.

PA0MPL is lid geworden van onze afdeling

Dhr. M. van der Pols (PA0MPL) is nu lid van afdeling Nieuwegein

Dhr. M. van der Pols (PA0MPL) is nu lid van afdeling NieuwegeinHet VERON Centraal Bureau heeft onze secretaris op de hoogte gebracht van het feit dat Dhr. M. van der Pols met roepletters PA0MPL zich op 8 oktober 2015 heeft aangemeld als nieuw lid van onze Nieuwegeinse VERON afdeling. Dhr. M. van der Pols is woonachtig in Nieuwegein.

Wij hopen dan ook dat we hem spoedig op een van de bijeenkomsten van onze afdeling persoonlijk mogen ontmoeten. Wellicht dat hij zich al even inmeld tijdens onze maandelijkse PI4NWG ronde.

Langs deze weg willen we je alvast van harte welkom heten binnen onze Nieuwegeinse VERON afdeling.