Daan Minderhoud (PA1FMR) ontvangt VERON Gouden Speld

Daan Minderhoud (PA1FMR) ontvangt VERON Gouden Speld

Daan Minderhoud krijgt de Gouden Speld van Remy Denker

Daan Minderhoud (PA1FMR) was ook afgelopen woensdagavond weer als trouwe bezoeker present tijdens de bijeenkomst van VERON afdeling Nieuwegein. Er stond naast de nieuwjaarsborrel ook nog een boeiende lezing op het programma. Daan wist uit ervaring dat dit wederom een gezellige avond zou worden.

Echter, wat Daan niet wist is dat een aantal leden iets beraamd hadden. Zo wist hij niet dat zijn vrouw Annie, kort nadat hij de voordeur achter zich dicht had getrokken, een lift naar ons clubgebouw kreeg. Ook wist hij niet dat er een mooi boeket geregeld was. En hij wist al helemaal niet dat Algemeen Voorzitter van de VERON, Remy Denker (PA0AGF) onderweg was naar Nieuwegein. Daarbij had Remy een gloednieuwe Gouden Speld op zak.

Tsja, je kan als afdelingsbestuurder ook niet alles weten…


Daan Minderhoud als stille kracht

Annie, Daan en Remy staan na te genieten

De avond startte met een mooi overzicht van de ledengroei binnen onze afdeling. Iets dat het directe gevolg is van de onvermoeide inzet door leden. Dan is het bruggetje gemakkelijk gemaakt naar leden die deze inzet mogelijk maken. Daan is zo’n stille kracht binnen onze afdeling.

Hij is al meer dan drie decennia penningmeester van onze afdeling! Daarbij weet hij steeds de juiste balans tussen inkomsten en uitgaven te vinden. Daar waar nodig weet bij besparingen te realiseren. Echter, is er financiële ruimte? Dan komt Daan ook met suggesties om de baten ten gunste van onze leden in te zetten. En zijn financiële boekhouding is altijd overzichtelijk, duidelijk en in orde.

Maar Daan is ook een ervaren knutselaar. Daarbij beheerst hij vaardigheden die schaars zijn onder radioamateurs ziet. Zijn kennis van metaalbewerking komt de afdeling vaak van pas. En het werk dat hij met zijn eigen draaibank maakt zit in menig zelfbouwproject van de afdeling. Daan is zo altijd bereid zijn kennis en kunde voor de afdeling in te zetten.

Dus ook langs deze weg willen we Daan nogmaals feliciteren. Het is je van harte gegund Daan. En we hopen nog vele jaren gebruik van jouw expertise te mogen maken binnen onze afdeling.